Anmälan 4- till 7-åriga SWB-hästar

Har du en fin 4- till 7-årig hopphäst som är grundregistrerad i SWB- intresseanmäl gärna till SWBs Elitauktion. SSHS står för selekteringen och försäljningen av de äldre ridna hopphästarna.

Mejla in en filmlänk (You Tube-länk) Filmen ska visa hästen hoppa en bana antingen från träning eller tävling.
Skriv hästens namn samt registreringsnummer i ämnesraden i mejlet och skicka det tillsammans med hästens härstamning och mankhöjd till sshsauktion@gmail.com. Hästen ska vara SWB.
Sista datum för intresseanmälan är 1 augusti.

SSHS tittar sedan på filmerna och besked om hästen går vidare till selektering skickas ut per mejl. Hästar som har gått vidare till selektering ska anmälas dit via TDB.

Hästar som ska säljas under auktionen ska vara röntgade och bilderna ska vara godkända av våra veterinärer. Bilderna får inte vara äldre än 6 månader från auktionens datum. Detaljerad information om vilka bilder som krävs finns under länken.

Uttagningar till auktionen kommer att arrangeras måndagen 12 augusti på Magic Park Stables i Skåne och tisdagen 13 augusti på Eklunda stuteri i Örebro. Hästarna kommer att visas/ridas av ryttare uttagna av SSHS. Den egna ryttaren rider fram hästen. Hästarna filmas och fotas med SSHS ryttare.
Exteriörbild och huvudbild tas innan hästen rids.

För frågor kontakta Lottis Levin via telefon 072-701 89 77 eller mail sshsauktion@gmail.com.

Sista dag för intresseanmälan är den 1 augusti 2019.

Lördagen den 5 oktober arrangeras SWB Elitauktion för ridna 4-7 åriga svenskfödda hopphästar  (SWB) på Flyinge i samband med SWB Equestrian Weeks . Auktionen arrangeras av SWB i samarbete med SSHS.
Blir din häst uttagen till auktionen ska du som är ägare vara medlem i SWB.

Ska du till Champion of the Youngster och har en häst du vill sälja? Läs mer här.