Så går det till

Välkommen till Swedish Select Horse Sales 2022.
Se nedan för mer information om hur auktionen går till. Om du skulle ha ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Hybridauktion
Swedish Select Horse Sales 2022 arrangeras som en så kallad hybridauktion. Det innebär att du kan bjuda på plats i hallen på Jönköping Horse Show eller följa auktionen och bjuda online från din dator om du inte är på plats. För att följa auktionen och bjuda online måste du vara registrerad som budgivare. Registrerar dig gör du på vår auktionswebbplats, sshs.auction.

För att bjuda på plats i hallen under Jönköping Horse Show behöver du en biljett till auktionen.

Tidsprogram
Auktionen börjar lördagen den 5 november kl 19.30.

Auktionshästarna kommer att genomföra en enklare träning under kvällen torsdagen den 3 november. Denna träning kommer att kunna följas via Equisport.tv.

Veterinärbesiktning och röntgen
Alla auktionshästarna har genomgått en veterinärbesiktning och de har även röntgats. Besiktningsintyg och röntgenbilder finns att tillgå under respektive häst på vår auktionshemsida, sshs.auction. För att kunna ladda hem dessa dokument behöver du vara registrerad som budgivare. Se ovan.

Vänligen notera att det kan förekomma veterinära anmärkningar på besiktningsintygen och röntgenbilderna.

Leverans av häst
Om du som köapre vinner budgivningen av en viss häst ser vi från SSHS till att du kommer i kontakt med den aktuella säljaren. Köpare och säljare får själva komma överens om ett leveransdatum för hästen. Det är köparens ansvar att hämta hästen vilket anges i punkt 9 av auktionsvillkoren.

Auktionskollektion
Hästarna till Swedish Select Horse sales väljs ut av:

  • Lisen Bratt Fredricson
  • Erik Jerneld
  • Pia Levin
  • Royne Zetterman